sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Lupakuvat, kuulemiset ja kohta odotellaan!

Lupakuvat tulivat vihdoin viime viikolla

Vastaavamestarimme syötti hakemuksemme Espoon sähköiseen lupajärjestelmään. Nyt sitten tämän viikonlopun ja ensi viikon viimeiset puuttuvat asiat ovat naapureiden kuulemiset ja ympäristösuunnitelma. Naapureita tontillamme on 7 ja niissä lähes kaikissa kaksi omistajaa. Useimmista talouksista meillä on yhden allekirjoitus, kun toinen omistajista ei ole ollut kotona. Maco naputteli ympäristösuunnitelman järjestelmään äsken.

Onneksi meidän uudet naapurit vaikuttavat mukaville ja nimet papereihin on ainakin toistaiseksi ollut helppo saada. Olemme toki käyneet suunnitelmiamme vilauttamassa aiemminkin niille naapureille, joiden osalta pyydämme hyväksymään rasitteen kahteen metriin rajasta tulevalle autokatoksellemme. Nyt vaan peukut pystyyn, että loputkin nimet saadaan alkuviikosta papereihin, niin päästään odottamaan lupaa!

1 kommentti:

  1. Tänään kaupungin lupapalveluista tuli ilmoitus että luvan saa siirtää eteen päin. Maco sai myös viimeisen puuttuneen allekirjoituksen ja nyt on naapurit kuultu. Huomenna päästään virallisesti vaiheeseen odottelu!

    VastaaPoista