maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kevätmessujen saalis

Kävin lauantaina kiertämässä Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Menin vähän asenteella, että noinkohan tästä nyt suuremmin viisastuu, mutta yllätyin tällä kertaa positiivisesti. 😊 Messutarjouksena ostin meille kodinkoneet keittiöön! Meille tulee nyt Boschin laitteet. Takka taisi tulla päätetyksi (vihdoin) ja muutama muukin asia eteni.


Meillä oli pohjalla keittiötoimittajamme Nixin kautta saatu tarjous Mielen koneista, jotka olimme käyneet showroomilla valitsemassa. Konepaketin hintalappu oli vaan ihan posketon - jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pyrolyysiuuni, höyryuuni, mikroaaltouuni, kahvikeskus sekä lämpölaatikko lähes 18t euroa ja tästä komeudesta puuttui keittotaso, sillä Mielen taso ei vaan sytyttänyt minua. Aivan kauhea hinta.

Päädyin Gigantin messuosastolle ja siellä BSH:n edustajan juttusille. Hänen kanssaan katsoimme läpi kodinkonetarpeeni ja sitten Gigantin edustaja katsoi setilleni hinnan. Koneitahan olemme jo moneen kertaan jumpanneet ja niiden kanssa on meinannut tulla tuska. Nyt sitten tein yhden kompromissin ja meille tulee keittiöön kolmeuunia, asia, jota olin yrittänyt välttää. Mutta koska ulkonäkö menee nyt tässä edelle on meillä pyröluyysiuuni, höyryuuni, mikron ja uunin yhdistelmäuuni sekä kahvikeskus tulossa neljän setiksi. Kahvikeskus ja yhdistelmäuuni ovat 45cm kokoisia ja höyry- ja pyrolyysiuuni täysikokoiset 60cm laitteet. Näiden lisäksi vielä jääkaappi, pakastin, astianpesukone sekä keittotaso ja hintalappu oli monta tuhatta euroa Mielen laitteita halvempi! Boschiin oli helppo päätyä, sillä nykyisessä kodissamme on Siemensin laitteet ja olen niistä kovasti tykännyt. Boschithan tulevat samoilta tehtailta, joten tuttua ja turvallista. 😄 Ulkoasultana muistuttavat uunit ja kahvikone ovat samaa settiä. Jääkäppi, pakastin ja astianpesukone menevätkin piiloon kalusteisiin. Ja keittotaso on kyllä ihan mun makuuni!
Meille tuleva Boschin kahvikone

Kuva lainattu Bosch-home:n sivuilta


Messuilta mukaan lähti myös kaksi sävytettyä purkkia maalia Teknoksen pisteeltä. Heiltä siis sai testipurkkeja itse valituissa sävyissä. Kunhan talopaketti tulee pääsen testaamaan seinien väriä! Ihan huippua! Myös takkafirmat kiersin huolella ja pyysin messutarjoukset. Sain mielestäni varsin hyvin tarjouksen Takkamestari Kohoselta, sillä se oli myöskin muutaman tuhat lappusen halvempi, kuin aiemmin saamani tarjous! Taitaapa takkakin lähteä tästä pikapuoliin tilaukseen.

Keittiön Dekton tasosta pyysin messuilla tarjouksen ja se oli satasia halvempi, kuin minkä sain Nixin kautta. Tätä pitää vielä kilpailuttaa lisää. Olen nykyiseen kotiin tilannut komposiittikvartsitasot Virosta ja taidan vielä verrata hinnan Dektonille samasta paikasta.

Harmikseni parkettilattioita oli kovin niukasti messuilla esillä. Olisin voinut hyvinkin tilata lattia materiaalit, jos sellaisia olisi ollut sopivasti tyrkyllä.

Kaiken kaikkiaan kannatti käydä pörräämässä messuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti