maanantai 29. toukokuuta 2017

Hurmaava harmaa - valinnan vaikeus

Viikonloppu vierähti raksalla maalaillen.


Lauantaina maalattiin otsalaudat ensimmäisen kerran Teknoksen Nordica Eco Matt -maalilla mustiksi (sävyetty väriin RR33). Tykkäsin tuosta maalista kovasti. Se levittyy hyvin ja lopputuloksen mattapintainen musta väri oli tosi hyvä (jopa jo ensimmäisen kerroksen jälkeen).

27.5.2017 Teknos Nordica Eco Matt RR33 ensimmäinen kerros

27.5.2017 Räystaslaudat maalattu ensimmäisen kerran

27.5.2017 HuviLATO saa maalia

27.5. maisemat terassin katolta

27.5.2017 maalarit katolla


Sunnuntaina maalattiin sitten toinen kerros ja nyt talo odottaa kattopeltejä päälleen! Samalla sen oikean harmaan sävyn metsästys on julistettu alkaneeksi. Testimaaleja on nyt sudittu seinään. Testissä sekä Teknoksen, että Tikkurilan maaleja ja sävyjä.


28.5.2017 8 sävyä testissä  Teknosta ja Tikkurilaa sekaisin seinällä



Sunnuntaina vetäisin vielä kotona ja pesin etupihan terassin ja illemmalla sen kuivuttua öljysin. Illalla oli kyllä jo aika kaikkensa antanut olo ja lihaksia kolotti. 

3 kommenttia:

  1. Toinen vasemmalta tai kolmas oikealta näyttää paljon meidän talon värille, muistaaksi 613X Tikkurilan kartasta. On aika paljon siniseen taittuva.

    VastaaPoista
  2. Yläkuvan toinen vasemmalta on muistaakseni Teknoksen 7433 ja kolmas oikealta on Teknoksen Nordica Eco sävytettynä sävyyn RR33 (käytetään usein peltien vaaleanharmaana värisävynä). Nämä molemmat sävyt on itseasiassa mun diskaamia jo, koska taittavat livenä todella voimakkaasti violettiin, enkä pidä siitä.

    VastaaPoista
  3. Fhccfhhkkkkhdssjkkkggffrjö?mngffreeededdfffrrrfhmmmkkuuufggrerrrtyyhäö
    Uytreefggewweeeeerrrfggggyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuu

    VastaaPoista