perjantai 30. kesäkuuta 2017

Ajatuksia materiaaleista osa 9 - lastenhuoneet

Lasten huoneet tulevat yläkertaan ja ovat toistensa peilikuvat. Vielä se kumpi huoneista on kumman lapsen ei ole ihan selvillä. Katsotaan asiaa sitten joskus, kun sinne yläkertaan pääsee edes sen verran ihmettelemään. 😃

Lastenhuoneiden pohjapiirrustus

Olen ollut ihan vakuuttunut, että meille ei tule tapettia. Maalia vaan seiniin ja sillä sipuli. Maalien osalta en pelkää värejä. Nykyisessä kodissa tyttärellä on kirkkaan keltainen seinä huoneessaan ja pojalla vaalean vihreä. Lasten huoneissa piden värikkyydestä. Olin alkujaan ajatellut maalata lasten huoneiden väliseinän molemmista huoneista jollain värillä. Tytölle ehkä jopa sama keltainen kuin nytkin, pidän siitä kovasti ja pojalle oli väri vielä ihan mietintämyssyssä.

Ostin juhannuksen lukemiseksi irtonumeron Koti ja Keittiö -lehdestä ja siellä näin tämän kuvan ja se iski kuin sata salamaa. En olle ikinä ollut oikein "tapetti ihmisiä", mutta nyt halun sittenkin tapettia!
Jotkut kivat värikkäät tapetit ikkunaseinille molempien lasten huoneisiin. Muuten valkoiset seinät ja kiintokalusteet. Ja ei kun tapetteja googlaamaan!

Koti ja Keittiö -lehti 8/2017

Lasten huoneiden kaapistot

Nyt on jo suosikitkin löytyneet. Pitänee tilata mallipalat, että näkee onko oikeasti kiva tapetti.

Tyttären huoneeseen äidin suosikki on tämä Estan Ribbons -tapetti. Tytär on vasta kolme, joten häneltä en vielä sen kummemmin mielipiteitä pyydä. Neitokaisen mielestä, kun lähes kaikki pinkki on ihanaa. 😄
Kuva:Taloon.com Estan Ribbons -tapetti 

Pojan kanssa katseltiin tapetteja enemmän yhdessä. Hän on viisi ja hänellä alkaa olla tällaisissa asioissa paljon mielipiteitä. Yritin kyllä esitellä vain tapetteja, jotka voi itse hyväksyä seinälle. 😆Onneksi yhteiseksi suosikiksi nousi kuvien perusteella myöskin Estan Triangles -tapetti, tosin tästä nousi kaksi vaihtoehtoista väriä.

Kuva: Taloon.com Estan Triangles -tapetti

Kuva: Taloon.com Estan Triangles -tapetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti