keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Väritestailua sisällä

Jonkin aikaa sitten ostin ensimmäiset testattavat maalisävyt sisälle. Paikallisessa rautakaupassahan on tullut tässä viimeisen puolen vuoden aikana ravattua ja paljon, niin maalimyyjäkin tunnistaa jo kasvot. Hän jopa vähän ilahtui, kun päästiin sisämaaleihin ja uusiin sävyihin! 😁



Nyt sitten siivottuamme pahimmat rakennuspölyt tasoituksen ja pohjamaalauksen jälkeen pääsimme testailemaan ajattelemiamme sävyjä. Osa oli juuri mitä toivoimme ja toisia piti vähän pohtia uusiksi. onneksi siis testattiin.

Yläkerrassa testailtiin päämakuuhuoneen värisävyä ja arvottiin ratkaisua Tikkurilan Denim ja Petroolin välillä. Samalla myös ihmeteltiin mikä tulee portaiden ja yläaulan taustaseinän väriksi. Testissä ollut kalsiitti ei päässyt jatkoon, liian tumma.
15.10.2017 Makuuhuoneen ja portiden sekä yläaulan yhtenäisen takaseinän väritestailuja

15.10.2017 makuuhuoneen väritestailut. Ylhäällä Tikkurila Denim ja alhaalla Tikkurila Petrooli

Alakerrassa testattiin erilaisia vihreitä sävyjä.

15.10.2017 wc:n seinässä Tikkurilan Vuono ja Merenneito

15.10.2017 Tikkurilan Vuono kodinhoitohuoneessa


15.10.2017 Tikkurilan Nefriitti, Jade ja J466 testissä työhuoneessa


15.10.2017 Tikkurilan Nefriitti ja J446 työhuoneessa
Vuono ja Merenneito miellyttivät jo värilastuilla ja sitä ne tekivät myös seinällä. Sen sijaan Nefriitti oli kuin olikin liian tumma ja Jade vain jotenkin täysin no go. Tämän tyrmäyksen jälkeen jouduttiin ottamaan lisäkierros rautakauppaan ja sieltä päätyi lopulta purkki sävyä J446 mukaan. Olin jo aikeissa sävyttää sävyn Neva, mutta päädyin näyttämään myyjälle reffikuviani Pinterestistä ja hän ehdotti nähtyää viuhkausta tätä kyseistä sävyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti