maanantai 13. marraskuuta 2017

Talo täynnä tavaraa

Viime viikolla on meidän HuviLATO edistunyt ihan aimo harppauksin. Aikamoinen kuhina on työmaalla käynyt. 

Viikko sitten maanantai iltana tulivat ensimmäinen erä kiintokalusteista keittiö, kodinhoitohuone, pyykkikuilun kapapi, kylpyhuoneen sekä wc:n kalusteet, työhuoneen sekä yläkerran kaapistot. Myöhemmin tulevat vielä eteisen peilikaappi, vaatehuoneen hyllyt sekä sitten vielä ihan omana toimituksenaan tammikuulla portaiden aluskaapit.

Tiistai aamuna pelmahtivat asentajat paikalle aloittamaan kalusteasennusta. Samalla pidettiin myös työmaakokous rakennusfirman kanssa ja sen aikana raksalle saapuivat myös väliovet! Ja aamupäivän aikana tuli lasti kodinkoneita. Talo oli aivan tupaten täynnä tavaraa ja ukkoa!

Mutta kyllä se on sitten edennytkin!

5.11.2017 tyhjä keittiö

8.11.2017 keittiön rungot paikoillaan!

8.11.2017 kodinhoitohuone

9.11.2017 poikamme huoneen komeroiden rungot

9.11.2017 yläkerran kylppärin kalusterungot
Laatoitustyö ovat edenneet myös. Olen tosi tyytyväinen meidän laatoihin. Yläkerran katseenvangitsija on mielestäni tosi nätti.

5.11.2017 kotelo paikallaan

9.11.2017 kotelolaatoitettuna
Alakerrasta tulee mielestäni tyylikäs, kunhan se valmistuu. Tuota vessankotelua laatoittaessaan oli kuulema päässyt muutama ärräpää.

7.11.2017 laatoitustyöt kesken alakerrassa

8.11.2017 laatoitustyöt edenneet alakerrassa

8.11.2017 alakerran wc:n kotelo

Viikonlopuna ahkeroitiin kaikki nyt raksalla olleet ja meidän itse koottavat komerot paikoilleen. Niin puuhaillessa viikonloppu meni, etten edes tajunnut ottaa valoisan aikaan kuvia valmiista komeroista!

Leikkautin myös vanhoista työtasoista sopivat palat yöpöytien tasoiksi makuuhuoneeseen. Sen jälkeen hion ja lakkasin ne valkoisella mattalakalla. Ostin samalla retkellä työhuoneeseen yli kolme metrisen massiivitammitason työpöydäksi. Senkin varovasti hioin ja öljysin. Nämä odottelevat vielä asennusta.

Sain myös yläkerrassa pestyä lastenhuoneiden ja yläaulan ikkunat (paitsi sisäpuolelta). Meidän makuuhuoneen isoja ikkunoita en halua pestä ennen kuin toiselle puolelle tilattu lasi on saapunut ja asennettu paikoilleen. 😳

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti