perjantai 10. marraskuuta 2017

Ulko-ovi

Meidän ulko-ovet tulivat jo joskus kauan sitten. Pääoven näkemistä olen odottanut siitä saakka, kun ne kadun varteen jätettiin joskus alkukesästä. 


Meillä oli tie poikki tontille alueella olevien tietöiden takia, kun ovet tulivat. Kuski sitten kippasi ne sinne kadun varteen ja sillä hyvä. Pienen iltajumpan saivat Maco, isänsä ja minun isäni tehdä ja joutuivat vielä pyytämään jonkun random lenkkeilijän tieltä mukaan takapihan oven kantoon! 😅

Eilen sitten oli vihdoin päivä, kun pääoviasennettiin paikalleen. Samalla myös pääoven yläpuolen ja terassin oven yläpuolen ikkunat. Lukkoseppä kävi myös asentamassa pääoven lukon. En eilen ehtinyt enää raksalle ovea katsomaan ja ilta oli niin sysimusta, etten sitten välittänytkään sitä lähteä katsomaan.

Aamulla sitten jännittyneissä tunnelmissa raksalle menin, vihdoin saisin nähdä sinisen oveni. Väriksi valikoitui "safiirinsininen" RAL5003:

Kuva: Tikkurila RAL5003

Tuijotin ovea hämmästyneenä, koska se oli musta. Sitten kipitin pelokkaana avaamaan sen, että onko se maalattu väärin eli sisäpuoli siniseksi. Mutta ei. Sekin oli musta. Ovi on kyllä nätti, mutta sinisen halusin, sinisen tilasin ja ymmärtääkseni sinisestä olen maksanutkin. Ja ovi on musta. 😞

10.11.2017 pääovi
Ei kun reklamoimaan. Nyt sitten odotan mielenkiinnolla miten tämä homma menee.

1 kommentti:

  1. Jes ulko-ovi vaihdetaan joulukuussa. Siitä tulee sininen, kuten pitikin! :)

    VastaaPoista