maanantai 20. marraskuuta 2017

Viikko 47 starttasi - valmista?

Tämä viikko on alkuperäisen sopimuksen mukaan se viikko, jolloin talon pitäisi olla valmis. Voi olla, että ihan siihen ei päästä, mutta se ei ole meille katastrofi, kunhan joulukuun alkuun ollaan valmiit.

Viikonloppuna meinasi kyllä epäilyttää onkohan talo lähellekään valmis tämän viikon jälkeen. Listakasat olohuoneen lattialla. Työhuone täynnä tavaraa, joka ei todellakaan ole oikeilla paikoillaan, ja osaa ei edes saa oikeille paikoilleen ennen kuin X,Y ja Z tapahtuu. Laatoitustyöt kylppärissä vielä kesken, onneksi sentään laatat oli jo leikattuina oikean kokoisiksi. Saunan ja kylppärin katon koolauspuut keskellä eteistä. Saunan paneelit tulevan ruokapöydän paikalla. Yläkerrassa kaikkialla on hienoa sahanpurua, joka käy henkeen! Ei siis totisesti näytä valmiille.

Aamulla kävin työmaalla ja kävimme läpi timpurin kanssa missä mennään ja mitä tällä viikolla olisi työnalla. Timpuri listasi, että "tämän viikon jälkeen pitäisi olla aika valmista. Nyt pistän aamusta viimeiset laatat kiinni ja aloitan sen jälkeen saumaamisen saunan lattiasta. Huomenna laitamme koolaukset kattoon ja sen jälkeen nakkaan paneelit paikoilleen kattoon ja saunaan. Sitten V tulee ja tekee ne ulkoraput ja noita pieniä ulkohommia, joita vielä puuttuu. Siivoan keskiviikkona tuon portaan alusen niitä sisärappujen pystyttäjiä varten puhtaaksi." 
Itse sain listata, että putkari aloittaa oman loppusuorittamisensa keskiviikkona. Portaat tulevat myös keskiviikkona ja niiden asennus torstaina. Sähkäri tulee aloittamaan omia loppuhommiaan perjantaina. Keskiviikkona tulee myös lisää kiintokalusteita. Ja kivitasonkin pitäisi tulla tämän viikon aikana keittiöön.

Melkein hengästytti tuota kuunnellessa ja miettiessä, mutta samalla myös hymyilytti. Nuo asiat, kun kaikki valmistuvat, alkavat isot hommat olla valmiit. Tällä viikolla työmaalla on kyllä hirmuinen kuhina! 

Sitten on vielä kaikkea "pientä" jäljellä, kuten loput listat, lasten huoneiden tapettiseinät ja loput väliovet paikoilleen, mutta siis pientä! Kyllä se ehkä valmistuu. 😊 Nyt vaan varaamaan aikaa ravasta, että päästään vielä ennen Itsenäisyyspäivää muuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti