tiistai 20. joulukuuta 2016

Ajatuksia materiaaleista osa 3 - Kodinhoitohuone


Kodinhoitohuoneen suunnittelu on vielä vaiheessa 

Toiminnot alkavat olla paikoillaan. Yleisenä ajatuksena minulla on ollut valita muutama mieleinen väri, materiaali ja sitten vain pelata niiden kanssa läpi koko talon. Koko talon osalta päätettyjä ja määräviä asioita ovat muun muassa mustat ikkunoiden pokat, tammi parketti, pääosin valkoiset seinät sekä harmaa laatta.

Kodinhoitohuoneen pohja 

on nyt piirretty tällaiseksi. Mielestäni pieneen tilaan on saatu tärkeimmät toiminnot paikalleen. Tässä yhtenä iltana näitä tuijotellessa heräsi vielä ajatus jonkunlaisesta kurasyöpöstä tuohon kuivaustelineen alle.

HuviLadon kodinhoitohuoneen pohja
En ole ihan varma vielä ovatko kiintokalusteet kuvien mukaiset. Onneksi näitä nyt vielä ehtii miettiä. Mutta joka tapauksessa lattiaan tulee harmaa laatta. Sama väriltään kuin muihinkin laatoitettaviin alakerran tiloihin. Tammea tulee joko, kuten kuvissa, yläkaappeihin tai sitten vaihdan tason tammitasoksi. Taso ei tule kuitenkaan olemaan valkoinen, kuten kuvassa, se on varmaa! Mustaa tulee tähän huoneeseen kuitenkin vain vähän, koska huoneeseen tulee aika vähän luonnon valoa. Mutta ainakin ikkunan pokassa, ehkä jotain pientä lisäksi. Ikkuna on pieni, se on talon pohjoispuolella ja autokatos varjostaa sitä vähääkin valoa. Seinistä on tultava samasta syystä vaaleat, valkoiset tai hyvin vaalean harmaat. Kiintokalusteiden uskoisin noudattavan samaa vaaleaa linjaa.

HuviLadon kodinhoitohuone

HuviLadon kodinhoitohuone

HuviLadon kodinhoitohuone

HuviLadon kodinhoitohuone

HuviLadon kodinhoitohuone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti