lauantai 10. joulukuuta 2016

Valintoja taloon, jota ei vielä ole olemassakaan

Valintoja on taas tehty 

Välillä tuntuu ihan hullulle valita vaikka ja mitä ja tontilla on vain vanhan talon kuoppa!

Visiitti RaVaan ja ulkovärityksen pohdinta

Maco kävi Ravassa vastaavan mestarimme kanssa tässä noin viikko takaperin esittelemässä pojektimme. Siellä ei onneksi tullut mitään suuria yllätyksiä. Viimeinen kysymys talon tulevasta väristä tosin tuuppasi meitä pohtimaan tätä asiaa taas tarkemmin. Sen verran oli jo aiemmin päätetty, että talosta tulee "harmaa". Mutta se ei vielä paljon kerro, tummanharmaa, vaaleanharmaa, keskiharmaa, taittaako siniseen, punaiseen, vihreään, keltaiseen ei mihinkään? Siinä vasta kysymyksiä.

Nyt alkaa olla joku visio asiasta selvillä. Talosta tulee vaaleanharmaa, värikoodia ei lupahakemusta varten ole vielä lyöty kiinni, mutta vaalea. Katosta, ikkunanpielistä, syöksyistä ja kivijalasta tulee mustat. 

HuviLato ja julkisuvut


Ulko-ovi valintoihimme vaikuttaa tontin sijainti lentomelualueella. Taloon ovet tulevat kaikki Kaskipuulta. Pääoveksi tulee UO3 tummansinisenä.

UO3 (kuva Kaskipuu)
Takapihan terassin oveksi on tultava lentomelun takia M16-mallinen ovi. Olisimme toki halunneet kokolasisen oven, mutta se nyt ei taida olla mahdollista. Ovesta tulee musta POAL M16 ovi.

Kaskipuun POAL M16 musta (kuva Netrauta) 
Varaston ja teknisentilan oviksi tulee vaalean harmaat UO7-ovet.

Kaskipuu OU7 valkoinen (kuva Kaskipuu) 


Parketteja olemme myös yrittäneet ihmetellä 

Tällä hetkellä Timberwise tuntuu hyvälle ajatukselle. Kotimaisuus ja allergia- ja astmaliiton tunnus tuotteilla painaa meidän vaakakupissa aika paljon. Arvomme tällä hetkellä kahden parketin välillä. Molemmat harjattuja ja öljyvahattuja tammiparketteja, toinen vielä käsitelty vaaleammaksi ja toinen on ihan luonnollinen tammi väriltään.
Tammiparketti Handwashed Snöhetta Harjattu Öljyvahattu (kuva Timberwise) 
Tammiparketti Select Harjattu Öljyvahattu (kuva Timberwise)  







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti