tiistai 13. joulukuuta 2016

Ensimmäinen vastoinkäyminen

Puusavotta

Me kaadoimme kesän aikana puita tontilta ja syksyn mittaan niistä puista tehtiin polttopuita. Nyt meillä on ollut kymmenen 1500 litraista säkkiä puita tontilla. Tässä kaikkea suunnitellessamme tajuntaamme iski, että ne säkithän pitää saada pois tontilta. Niitä on monta ja ne ovat isoja eivätkä mahdu olemaan missään tontin nurkalla poissa tieltä. Ei kun tuumasta toimeen.

Muutama puhelu ja kyyti kohtia mökkiä oli puille hoidossa. Mutta eipä mennyt sitten kuitenkaan kuin Strömsössä. Auto yritti tontille muttei mahtunut. Kaupunki urakoi parhaillaan uudella kotikadullamme ja tie on nyt niin kapeassa kunnossa, ettei kuorma-autolla kaarrettu mitenkään tontillemme. Tämä taas pisti mietteliääksi ajatellen rakennusprojektin aloittamista ja kaupungin työmaan aikatauluja.

Nyt pitääkin saada jostain selville millä aikataululla uusi kotikatumme on, jos ei valmis, niin ainakin leveämmässä ajokunnossa. Tuleeko tästä vielä meille ongelma suhteessa ajattelemaamme aikatauluun? Mistään ei tule mitään, jos isot autot eivät mahdu kääntymään tontille. Voi apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti