maanantai 20. maaliskuuta 2017

Ajatuksia materiaaleista osa 6 - työhuone

Tykkään tosi kovasti meidän työhuoneen suunnitelmasta! 

HuviLadon työhuone
Suunnittelin työhuoneeseen samaa hiilen väristä kaappia kuin keittiöön. Kaksi korkeaa kaappia, joihin saadaan mahtumaan kaikenlaista ja sitten matalampaa kaappia ja päälle tasoa. Työhuoneen kaapit ovat 400mm syviä.

Työhuoneessa haluan ainakin säilyttää kaikenlaisia perheen papereita, mutta sen lisäksi askartelutarvikkeita, lahjapakkaustarvikkeita, piirrustustarvikkeita ja niin edelleen. Mies tahtoo säilöä kaikenlaista tietoteknistä tavaraa, pakkausta ja muuta hänelle tuikitärkeää.

Vasemmassa reunassa näkyy avoin kohta kaapissa ja siihen reunimmaiseen kaappiin on tarkoitus piilottaa pöytäkoneemme keskusyksikkö. Siihen jää konetta varten avoin osa, jotta piuhat mahtuvat ja ilma kulkee. Tuo katoaa pöytätason myötä aika kivasti näkyvistä.

HuviLadon työhuoneen kaapit

Ajattelin tuohon matalien kaappien päälle jotain avohyllyjä. Ehkä Stringiä tai sitten jotain ihan muuta. Mutta hyllylevyt voisivat olla tammea ja kannattimet mustat. Takaseinästä voisi kyllä tulla jonkun värinen, ei valkoinen eikä harmaa!

HuviLadon työhuoneen kaapit ja työtaso
Halusin mahdollisimman tilavan työskentelytason työhuoneeseen. Me molemmat teemme etätöitä, säännöllisen epäsäännöllisesti, joten tilaa siihen. Sitten myös jatkossa tilaa lapsille tehdä läksyjä, askarrella ja tehdä omia juttujaan. Ja kuten mainitsin on Macolla pöytäkone ja meillä siinä kaksi isoa näyttöä. Haluan, että pöydän ääressä mahtuu olemaan muutakin kuin nuo näytöt!

HuviLadon työtaso - leijuva
Pöytätaso tulee seiniin kiinni ja "leijuu" oikean reunan kaapien päällä. Keskelle täytyy tehdä tukijalka, jotta pöytälevy kestää. Jalka tulee joki liimahirrestä ja petsataan tummaksi tai sitten Ikea saa auttaa meitä.
HuviLadon työtaso - tukijalalla

Millaisia ajatuksia työhuoneemme herättää? Itse olen siitä aika innoissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti