keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Laattoja

Vietin aamun Kaakelikeskuksessa. Nyt alkaa olla laatat vallittu.


Alakertaan 

tulee Italgranitin Square -laatta Distric värisenä harmaana, mattapinnalla. Lattioihin 60x60 -kokoisena, kylppärissä myös seiniin. Pullohylly, saunanpuoleinen seinäke ja vessan pöntön ja lavuaarin takaosa saman laattasarjan muretto -koolla. Saunaan löysimme sopivan saman sävyisen 10x10 -kokoisen laatan Uni Board Graphite. Tämä erilainen laatta siksi, että saunassa on tavallinen lattiakaivo.

Italgranitin Square -laatta Distric värisenä

Yläkerran 


kylpyhuoneen laatoitus oli mulle pitkään asia, josta en vaan osannut luoda mitään mielikuvaa itselleni. Jotenkin 1½-kerroksisen talon laskeva katto ja kylpyhuone on sellainen yhdistelmä, että mulla on ollut sen kanssa vaikeaa. Mutta sitten selaillessani Pinterestiä näin tämän kuvan ja se kolahti taysillä. Jos alakerrasta tulee hillitty ja rauhallinen, niin yläkerran kylpyhuoneessa on leikkimielisempää fiilistä. Onneksi Macokin tykkäsi tämän kuvan tunnelmasta.


Kuva: Pnterest / byrdesign.com

Näytin kuvan myyjälle Kaakelikeskuksessa ja katsoimme Marokko-henkisiä laattoja, mutta ne eivät iskeneet. Väärän värisiä, väärän kokoisia, ei sitä jotain. Mutta sitten näin tämän ja ihastuin päätäpahkaa!

Aparaci Vestige

Tässä vielä lähikuvat noista neljästä erilaisesta laatasta, jotka yllä olevassa mallissa oli. Kokoa laatoilla on 100x50cm:





Näiden seuraksi tulee Dream White Mate 30x60 -kokoinen valkoinen laatta suihkun muihin seiniin ja koko kylpyhuoneen lattiaan Kake Rki Nat Uni Gris 10x10.Mä olen ihan innoissani!

Dream White Mate 30x60
Kake Rki Nat Uni Gris 10x10

Tilasimme suikut pari viikkoa sitten ja yläkerran suihku ehti jo tullakin. Näiden laattojen eteen tulee Grohen Rainshower 310-suihkusetti.
Grohe Rainshower 310
Alakerran suihkuiksi tulevat (kunhan joskus saapuvat) Grohen Grohtherm 3000 Cosmopolitan, (piilotermostaatti + sadesuihku + Sena-käsisuihku).
Grohen Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti