maanantai 13. maaliskuuta 2017

Sähkö ja LVI-suunnittelua - huh mitä hommaa!

Olemme koko viikonlopun pyörittäneet sähkö - ja LVI-suunnitelmia. Käyneet saamiamme ehdotuksia läpi. Yrittäneet pohtia toimivatko ne, vai tulisiko mitä muuttaa ja jos kyllä niin miten?

No eiväthän ne ehdotukset tosiaan ollet kuin vasta aloitus asiasta ja muutoksia niihin tuli ihan hirveästi. Ensinnäkin, vaikka Maco oli kyllä antanut alkubriiffin, niin ihan kaikki toiveemme ja vaatimuksemme eivät olleet edes päätyneet suunnitelmaan.

Sähkösuunnitelma HuviLatoon
Niitä piti korjata. Sitten piti muuttaa vaikka ja mitä. Koko lauantai meni ihmetellessä ja yöllä alitajunta teki ilmeisesti kovasti töitä, koska heräsin sunnuntai aamuna kello 6.25 ja olin aivan hereillä pää surraten ajatuksia sähkösuunnitelmiin liittyen. Ei kun ylös ja kirjaamaan muutoksia.

HuviLadon muutospyynnöt sähkösuunnitelmaan
Yritin hahmottaa muun muassa meidän makuuhuonetta ja sinne tulevia ratkaisuja suhteessa laskevaan kattoon. Jouduin piirtämään muutamat kuvat hahmottaakseni miltä asiat näyttävät. Jotta sain kuvat tehtyä, joiduimme laskemaan katon kaltevuuskulman avulla muun muassa sen, että paljonko huonekorkeus on 450mm huoneen takaseinästä, joka on 1045mm korkea. Meidän katon kaltevuuskulmalla siinä kohden huonekorkeus on 1400mm. Kaikkea sitä joutuu tekemään!

Tänään aamulla jo muutokset lähetettyämme laittoi Maco minulle whatsappissa viestillä nämä kuvat:

Kuva: Talo Markki

Ensimmäinen ajatus tuli, että haluan alakerran vessaan tuollaisen ison peilin, jossa LED-nauha menee ympärillä!

Kuva: Talo Markki

Toinen ajatus oli, että hitsi noinhan se yläkerran kylpyhuoneen bide-suihku pitää toteuttaa!

Että vielä muutoksia lähettämään suunitelmiin!

2 kommenttia:

  1. Tuollaisen LVI-suunnitelman teko uuteen taloon on varmasti tarkkaa ja aikaavievää hommaa, sillä sen onnistuminen on varmasti todella tärkeää. Meillä on tulossa pian onneksi vain LVI-remontti, joten ei tarvitse miettiä koko talon töitä. Tosi hyvä idea muuten tuollainen LED-nauha peilin ympärillä, joka kuvassa on.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on juuri alkamassa LVI-työt rakennustyömaalla. Voin kyllä olla täysin samaa mieltä tuosta suunnitteluvaiheesta, että siinä joutuu olla tosi tarkkana. Tuollainen laskeva katto on tulossa myös meille.

    VastaaPoista